İSTANBUL / PENDİK - Kurtköy Anadolu Lisesi

Kurtköy Anadolu Lisesi

Kurtköy Mahallesi Lise Caddesi No 2 Kurtköy Pendik İstanbul
Vizyon
Kurtköy Anadolu Lisesi olarak; akademik, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerde İstanbul İlinde lider okul olmak.
Misyon
Biz; Kurtköy Anadolu Lisesi olarak; yasalar çerçevesindeki eğitim öğretim programlarıyla lise düzeyindeki öğrencilerimize eğitim öğretim hizmeti sunmak; onları, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerleri yüksek, bilimsel düşünebilen, hak ve ödevlerinin farkında olan, laik ve demokratik, insan haklarına saygılı, yüksek moral değerlere sahip, kent kültürünü kazanmış, üst öğrenim kurumlarına hazır, lider karakterli SEÇKİN bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Başarılar:Basketbol Kız Takımı İlçe Birincisi 2016 Basketbol Erkek Takımı İlçe İkincisi 2016 Google Bilinçli İnternet Kullanımı Kısa Film Yarışması İl Birincisi 2015
Derslik :41<
Öğretim Şekli :Gündüz Tekli Öğretim
Okul Başlama ve Ders Bitiş Saati : 08:30 - 15:15
Doğalgaz
ADSL (8 Mbit)
İngilizce, İkinci Yabancı Dil Fransızca
Pansiyon Bilgileri
Yok
0 - Yok
Ulaşım
16K Kadıköy - Sultanbeyli 16KH Kadıköy - Marmara Üniversite Hastanesi 132 Kartal - Akfırat 132B Kartal - Akfırat Evleri 132D Kartal- Kurtdoğmuş 132E Kartal - Emirli 132P Kartal - Veysel Karani 133GP Kartal - Göçbeyli E-10 Kadıköy - Sabiha Gökçen Havaalanı KM28 Okan Üniversitesi - Cevizli (İett İnternet Sayfasından Alınmıstır.)
Kurtköy Mahallesi, Lise Sokak, No:2 Kurtköy - Pendik / İstanbul / Türkiye
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Pendik ilçesine 10 km, il merkezine 26 km uzaklıktadır. Okulumuza Kurtköy durağından geçen İett ve halk otobüsleri ile Pendik dolmuş duraklarından kalkan kurtköy dolmuşlarıyla gelinebilinir. Şahsi arabalarla, tem otoyolundan Kurtköy çıkışından, E5 yolundan ise Kurtköy-Sabiha Gökçen Havaalanı tabelalarını takip ederek ulaşılabilinir. (Kurtköy Telekom yanı)
Taban-Tavan Puan Bilgileri