Kurtköy Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0216 482 77 51
WEB http://kurtkoyanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Kurtköy Mahallesi Lise Caddesi No 2 Kurtköy Pendik İstanbul
VİZYON : Kurtköy Anadolu Lisesi olarak; akademik, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerde İstanbul İlinde lider okul olmak.
MİSYON : Biz; Kurtköy Anadolu Lisesi olarak; yasalar çerçevesindeki eğitim öğretim programlarıyla lise düzeyindeki öğrencilerimize eğitim öğretim hizmeti sunmak; onları, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerleri yüksek, bilimsel düşünebilen, hak ve ödevlerinin farkında olan, laik ve demokratik, insan haklarına saygılı, yüksek moral değerlere sahip, kent kültürünü kazanmış, üst öğrenim kurumlarına hazır, lider karakterli SEÇKİN bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Başarılar:
Pansiyon :
Lojman : Yok Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : 16K Kadıköy - Sultanbeyli 16KH Kadıköy - Marmara Üniversite Hastanesi 132 Kartal - Akfırat 132B Kartal - Akfırat Evleri 132D Kartal- Kurtdoğmuş 132E Kartal - Emirli 132P Kartal - Veysel Karani 133GP Kartal - Göçbeyli E-10 Kadıköy - Sabiha Gökçen Havaalanı KM28 Okan Üniversitesi - Cevizli (İett İnternet Sayfasından Alınmıstır.)
Yerleşim Yeri : Kurtköy Mahallesi, Lise Sokak, No:2 Kurtköy - Pendik / İstanbul / Türkiye
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Pendik ilçesine 10 km, il merkezine 26 km uzaklıktadır. Okulumuza Kurtköy durağından geçen İett ve halk otobüsleri ile Pendik dolmuş duraklarından kalkan kurtköy dolmuşlarıyla gelinebilinir. Şahsi arabalarla, tem otoyolundan Kurtköy çıkışından, E5 yolundan ise Kurtköy-Sabiha Gökçen Havaalanı tabelalarını takip ederek ulaşılabilinir. (Kurtköy Telekom yanı)
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 348-402
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : YGS %80 LYS %60
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %55
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : "MİLLİ DEĞERLERİMİZ" KONULU Comenius Projesi 2011-2012
Diğer Hususlar :